Valentino Perutina i Sanja Todorović – (04. 05.) – trideset treća emisija – dueli


i – (04. 05.) – trideset treća emisija – dueli

Prvi se predstavio pesmama “Boliš me” Mirze Selimovića i “Maskara” Saše Matića, dok je drugi izabrao numere “Kako sam te voljela” Magazina i “Izvini se” Marije Šerifović. Iako je Ana Bekuta komentarisala tokom Sanjinog nastupa da je pevala divno, rezultat je pokazao drugo.

Žiri je njoj dodelio četiri glasa, a njemu tri što znači da oboje čekaju baraž. Snežana je rekla da je šteta jer je devojka trebala da prođe direktno, međutim to se nije desilo je Bosanac nije glasao.

“Nijedan kandidat mi se nije dopao. Perutina nije sve u agresiji i u snazi. Bio si tačan ali ništa drugo. Đorđe fantastičan početak u prvoj pesmi od Magazina ali ne znam da li si ti čuo trilere šumadijske kojih je bilo koliko hoćeš. Glas fantastičan, potencijal takođe ali nedorađen”, obrazložio je Bosanac.

“Ovo je poslednji put da glasam za tebe Valentino jer se moraš menjati i drugačije pevati jer ne može dranje. Što se tiče Makedončeta kupila me sa obe pesme i ja sam uživala. Nisam čula o tim trilerima o kojima Bosanac priča”, rekla je Ana.

“Meni se Sanja dopala. Valentino, mislim da si dobar kandidat ali loš đak. Mislim da nisi spreman na promene i na to da se skloniš od Saleta i Dejana Matića”, rekla je Marija.

“Pokušali smo da pobegnemo od Saše Matića ali smo shvatili da on to ipak najbolje peva”, dodala je Jelena i ušla u raspravu sa ostalim članovima žirija koji su tvrdili da može da ga promeni.

“Ljudi on tako priča tako i peva. Takav mu je manir. Peva iz grla i već je oformljen kao takav”, rekla je Jelena.

“Ne razumem. Je l’ se ja vama sviđam ili ne?”, pitao je Valentino i nasmejao sve u studiju. Đorđe David uputio je zamerke Bosancu za način glasanja i rekao da je njenu kandidatkinju trebao da nagradi jer je zaslužila da ide dalje direktno.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,