Valentino Perutina i Elvin Čavkić – (13. 04.) – trideseta emisija – dueli
i – (13. 04.) – trideseta emisija – dueli

Valentino, koji je u timu Jelene Karleuše, predstavio se pesmama “Ako mi odeš ti” Dejana Matića i “Slučajno” Saše Kovačevića. Elvin, čiji je mentor Ana Bekuta, otpevao je numere “Cigani drumovi” Muharema Serbezovskog i “Čudna jada” Safeta Isovića u verziji Ibra. Nakon glasanja žiri je odlučio da sa po četiri glasa oba kandidata idu u baraž.

Bosanac je iz čista mira ponovo prozvao Popovića kako pokušava da “rovari” i da ponovo pokušava da “ispegla stvar”, što je nasmejalo sve članove žirija. “Pa, je l’ sam nešto pogrešno rekao?”, zbunjeno je pitao Popović Bosanca. “Nisi, ali me eto tako nerviraš”, rekao je Bosanac na šta se Saša samo nasmejao.

Marija je rekla kako je Valentino odlično otpevao prvu pesmu, dok se povela polemika kako Elvin zbog loše matrice nije dobro izveo prvu numeru. Bosancu se nije dopalo što Valentino ponovo nije odabrao pesme koje mu leže, a takmičar mu je odgovorio da je birao upravo ove numere, jer mu je Bosanac prošli put rekao da malo promeni repertoar. Snežana je prokomentarisala da obojica nisu bili loši, ali da nisu bili ni dovoljno dobri. Jelena Karleuša se nije složila sa ovim Snežinim komentarom.

“Nisu obojica isti, jer Valentino ima energiju i oreol zvezde”, branila je Jelena svog takmičara.

I Valentino i Elvin takmičiće se ponovo u baražu gde će pokušati da se izbore za prolazak u četvrti krug.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,