NE STIDI SE DA KAŽE! Trikovi za lepotu Tamare Milutinović koje možete uraditi i vi (VIDEO)

Dok mnoge javne ličnosti kriju kakve sve trikove koriste za ulepšavanje pre nego što izađu iz kuće ili se pojave na sceni, zvezda Granda vrlo hrabro priča o tome. Jedna od najlepših pevačica mlađe generacije vodi računa o svom izgledu i taj zadatak je poverila je stilisti, šminkeru i frizeru ali često se desi da mnoge stvari mora da uradi sama.

Pogledajte šta radi sa svojom kosom kad joj je raspored prenatrpan i u velikoj je žurbi i kako uvek postiže da ima savršeno osunčan ten:

“Idem na mezoterapiju”: Ove tretmane za ulepšavanje koristi (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica često eksperimentiše sa svojim izgledom i stajlingom, a posebno vodi računa o nezi kose i kože. Zbog prirode posla kojim se bavi veoma joj je važno da ima uvek lepo osunčan ten, ali se trudi da izbegava solarijum. Uz nekoliko trikova uspeva da uvek izgleda savršeno, a prvi put je otvoreno priznala i koje tretmane je radila na svom licu.

Zvezda Granda kaže da je još uvek mlada da bi koristila botoks ili otišla pod nož, ali je zato pronašla odgovarajuću negu prilagođenu svojim godinama koja daje svež izgled lica.

Aleksandra.jpg
Ovo su trikovi za ulepšavanje Aleksandre Mladenović:

Dok mnoge javne ličnosti kriju kakve sve trikove koriste za ulepšavanje pre nego što izađu iz kuće ili se pojave na sceni, zvezda Granda kao i Aleksandra Mladenović rado pričaju o tome. Pogledajte šta sve zbog lepote radi OVDE.Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: ,