Tamara Selimović – Kiše i Dobro jutro lepi moj – (23. 11.) – deseta emisija
– Kiše i Dobro jutro lepi moj – (23. 11.) – deseta emisija

iz Šapca je odlučila da se predstavi pesmama “Kiše” Snežane Đurišić i “Dobro jutro lepi moj” Ane Bekute. Njeno pevanje glasovima su nagradili Ana, Šerif i Marija i Viki.

Tamara se takmičila pre dve godine, a žiri je konstatovao kako je ranije bolje pevala. “Mnogo si se pokvarila. Bila si jedan od mojih favorita. Moraš da povedeš računa i o pevanju i o izgledu. Deluje kao da si se malo i ugojila”, rekla je Jelena. Viki je prokomentarisala da je takmičarka jako slatka, ali da je njen glas samo bila podrška i da ipak ne želi da joj bude mentor.

Popović je rekao kako je Tamara bila Anina ljubimica prethodnih godina, a Bekuta je to i potvrdila. “Dobro si rekao Saša, jeste bila moja ljubimica i ja se kandidujem da joj budem mentor”, rekla je ona. Ipak, žiri se jednoglasno složio da je Tamara ranije bolje pevala i da ju je pevanje na nastupima iskvarilo.

Tamarina baka u bekstejdžu je pozdravila Šerifa i poručila mu da su njih dvoje zajedno išli u školu. Šerif je pozdravio školsku drugaricu, a takođe je potvrdio i svoj taster. “Ja sam joj dala glas na račun stare slave. Morala bih da vidim da li tu ima još nečega od ranije”, objasnila je Marija zašto je potvrdila svoj taster.

Tamara je za mentora izabrala Mariju, a Popović je prokomentarisao da ga čudi što nije odabrala Anu, obzirom da bi kod Ane u timu sigurno pevala repertoar koji ona najbolje izvodi.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,