Stefan Veličkovski i Jakov Ručević – (11. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli


i – (11. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli

Stefan se predstavio pesmama “Cesarica” Olivera Dragojevića i “Hitno” od Adila, dok je Jakov otpevao obe pesme od Petra Graša “Ako te pitaju” i “Ko nam brani”. Odlukom žirija nijedan ni drugi kandidat nisu prošli direktno u peti krug, te će u baražu pokušati da se izbore za svoje mesto u daljem takmičenju.

“Stefane, ti moraš nešto da učiniš sa sobom. Meni deluje kao da ti godinama pevaš jednu te istu pesmu, koja ide polako i nikada da se završi. Pritom, ja vidim da ti pokušavaš da se mrdneš na sceni, ali nemoj da se uvrediš, to izgleda smešno”, rekla je Marija i upitala Jakova zašto je pevao obe pesme od istog izvođača. “Emotivno sam vezan za obe pesme, pa sam odlučio da njih otpevam”, odgovorio je Jakov.

“Stefane, ja ne znam šta se sa tobom desilo. Na probi si bio super, ali kada izađeš na stejdž to je druga priča. Molim te, daj sve od sebe u baražu, neka pođe neka krv”, poručio je Đorđe Stefanu.

“Ti dobro izgledaš i talentovan si, ali moraš nešto da promeniš i probudiš tu energiju u sebi. Ne znam na koji način i ako neko može da ti pomogne to su Viki i Taške. Jakove, na svim izdržavanim tonovima si bio jako visok i bilo je previše ukrasa. Što se mene tiče ne bi trebalo da prođeš dalje”, rekla je Jelena Bosančevom kandidatu i dalje pomalo ljuta jer Bosanac nije dao glas njenoj kandidatkinji Mileni Đukić.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,