Stefan Petrović Kosmajac i Milica Čikarić – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli

 


i – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli

Stefan se predstavio pesmama “Dobro veče izgubljena nado” Zorana Kalezića i “Kako da se radujem” od Đanija, dok je Milica odabrala da otpeva numere “Rođeni (bato)” od Kaliopi i “Srećo reci” Maje Odžaklijevske. Bosančevim glasom odlučeno je da Kosmajac ide direktno u polufinale, dok će se Milica boriti u baražu.

“Ja ne mogu da verujem da ste oštetili brutalnu pevačicu kao što je Milica, jer ste u duši seljaci. Brkati harmonikaš je naravno glasao za Kosmajca. Milica je pevala mnogo teže pesme, a Kosmajac je pevač za slave i ispraćaje. Kad sam videla kako meša kotlić, sve mi je bilo jasno. Ti si dečko i stvoren da mešaš kotlić i pevaš”, osula je Jelena paljbu i po kolegama i po Kosmajcu.

“Nemoj da vređaš dečka. Kosmajac je pravi gospodin, koji peva šumadijske pesme baš onako kako one i treba da se pevaju. Jedinstven je u takmičenju i takav nam treba. Ti si ljubomorna što nisi sa svojim kandidatima kuvala kotlić”, odbrusila je Viki Jeleni.

“Kosmajac je bio fenomenalan, ali i Milica je bila zaista fantastična”, zaključila je Viki, nakon čega je Jelena ustala i još jednom poručila kolegama iz žirija da su pravi seljaci.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,