Stefan Milićević – Kako boli me i Rekli su mi da si plakala – (07. 12.) – dvanaesta emisija
– Kako boli me i Rekli su mi da si plakala – (07. 12.) – dvanaesta emisija

(26) iz Zrenjanina, prvi je nastupio večeras, a njegove izvedbe pesama ,,Kako boli me” Harisa Džinovića i ,,Rekli su mi da si plakala” Radeta Lackovića, izazvale su veliku diskusiju među članovima žirija!

Tokom prve pesme, Stefan je dobio glasove od Đorđa, Viki i Tijane Dapčević, koja je večerašnji gostujući član žirija.

Nakon nastupa usledilo je veliko neslaganje žirija vezano za pevanje ovog momka. ,,Čujem zdrav glas u odnosu na neke ljude koji su otišli u drugi krug. Ti si kao zmaj sa 4 glave i ne mogu da ne pritisnem dugme” rekao je Đorđe David, da bi se JK ubacila komentarom: ,,Ovo je bilo ekstremno džukački i seljački. Ceo Beograd je onog momenta kad si krenuo sa onim vibratom, promenio kanal”.

Međutim, ako je JK izgubila pamćenje, Saša Popović nije zaboravio na njene komentare za ovog kandidata pre par godina. ,,Šta ti je Jelena rekla pre par godina, kako pevaš?” pitao je Saša takmičara, na šta je on odgovrio- ,,Da joj se sviđa kako pevam, da pevam urbano i da treba da pevam Lukasa i Merlina.”

Kako ju je Stefan tada poslušao, nije prošao dalje pa su mu poručili da sada peva Radeta Lackovića i da sigurno ide do finala.

Viki je imala samo reči hvale za ovog momka, i potvrdila svoj glas. Tijana Dapčević takođe je želela da ga uzme iako je smatrala da bi Viki bila bolji mentor. Kandidat se na kraju odlučio za Viki, a Marija i Jelena, ispratile su ga sa scene komentarom: ,,Čeka te kotlić na Kosmaju, ima da pevaš i da mešaš” aludirajući na to što je Viki prošle godine takmičare vodila na Kosmaj na izlet.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,