Sofija Đekić – Moje si nebo i Izvini se – (16. 11.) – deveta emisija
– Moje si nebo i Izvini se – (16. 11.) – deveta emisija

(16) dolazi iz Smedereva i večeras se predstavila pesmama ,,Moje si nebo” Adila Maksutovića i ,,Izvini se” Marije Šerifović.

Ona se već takmičila u emisiji ,,Neki novi klinci” sa 11 godina, pa nije ni čudo što je na sceni trema očigledno izostala.

Nakon izvođenja obe pesme, imala je 5 glasova i to od JK, Marije, Đorđa, Ane ali i gostujućeg člana žirija, Nede Ukraden, da bi na kraju jedino Jelena potvrdila svoj glas i uputila ovoj mladoj devojci kompliment da je fenomenalna i da će uvek dati podršku tako mladim devojakam, jer je i ona sama sa 17 godina snimila svoj prvi album.

Saša Popović je tada upitao Jelenu da li bi mogla da snimi album tako mlada da nije bilo njene pokojne majke Divne, koja je u to vreme bila popularni radijski voditelj.

Jelena je na odgovorila: ,, Ne bih tad sigurno. Sećam se da je moja majka u momentu kada sam ja trebala da snimam prvi album bila honorani radnik i njoj je plata bila dve marke, a album je koštao 25.000 maraka. Te pare za moj prvi album, dala je Dragana Mirković”, na šta su se mnogi iznenadili jer nisu znali za ovu informaciju.

Nema sumnje da će Jelena biti odličan mentor mladoj Sofiji.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,