Sanja Todorović – Vukovi i Tek je 12 sati – (14. 12.) – trinaesta emisija
– Vukovi i Tek je 12 sati – (14. 12.) – trinaesta emisija

(20) iz Skoplja birala pesme kojim će se predstaviti, potajno se nadala da će joj to doneti sreću. Ove godine posrećilo joj se zahvaljujući maestralnim interpretacijama pop numera “Vukovi” Emine Jahovic, kao i “Tek je 12 sati” grupe “E.T”.

“Dobra je mala”, konstatovala je Ana Bekuta tokom izvođenja prve pesme, a složila se i Marija Šerifović koja je dodala da “lepo pliva”.

“Umrla, umrla, pa se ponovo rodila”, prokomentarisao je njen bivši mentor, a zatim je usledilo glasanje žirija u kom je dobila maksimalan broj glasova, ali je Bosanac u poslednjem trenutku povukao svoj taster.

“Prštalo je ovde”, pohvalila je Snežana Đurišić Sanjinu energiju, kao i odabir pesama kojim se predstavila ove godine, dok je Saša Popović otkrio da je ova takmičarka u prošloj sezoni došla do petog kruga, a zatim pohvalio promenu i napredak na bolje. I žiri je imao reči hvale, te su se složili da se kod Sanje vidi koliko je sazrela.

S obzirom da je dobila lavinu pohvala, kao i glasove skoro svih članova žirija, Sanja je imala mogućnost da bira mentora koji će je voditi kroz takmičenje, a njen izbor bio je Jelena Karleuša.

‘Lepa energija i dobra podloga za napredak. Lepo ćemo da radimo”, poručila joj je pop diva.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,