Sanja Đorđević – Oro i U inat prošlosti – (12. 10.) – četvrta emisija
– Oro i U inat prošlosti – (12. 10.) – četvrta emisija

(22) iz Beograda odabrala je pesmu “Oro” Jelene Tomašević, za koju je dobila čak tri “da” i to od Ane Bekute, Viki Miljković i Enesa Begovića. Međutim, u drugom delu nastupa otpevala je hit “U inat prošlosti” Aleksandre Radović, ali je žiri povukao svoje glasove.

Bekuta je pohvalila Sanjin prvi izbor pesme i poručila joj da nije bila loša, da ima materijala za rad, ali da je celokupan utisak njenog nastupa “smuti, pa prospi”.

Slično mišljenje delio je i Saša Popović koji je konstatovao da je glasanje žirija bilo kao na klackalici, a Viki je zamerio što se igrala sa tasterom “da” i poručio joj da se odluči da li Sanju želi u svom timu ili ne.
– Interesantno mi je jako da se igram, taster može da se pali i da se gasi celu noć, to je kao lampa. Ipak, moj autobus se dobro popunio, a tek smo na početku. Neka Enes odluči i prihvati je -odgovorila je Viki, a na to se nadovezao Đorđe David koji je zamerio Beograđanki na “mlakoj” energiji i poručio joj da se izbori sama sa sobom.

– Izgledaš kao da si došla sa nekog horskog pevanja, tako si se i obukla – zamerila joj je Karleuša koja smatra da Sanja mora da kida, jer u suprotnom biće “devojčica koju niko ne gleda”.

Na kraju, takmičarka je završila u timu Enesa Begovića, koji je obećao da će joj pomoći da zablista i u drugom krugu odabere bolje pesme.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,