Samir Alebić i Jovan Pap – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli


i – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli

Samir je otpevao “Bježi kišo s prozora” Crvene jabuke i “Zlatna ribica” Seida Memića – Vajte, dok je izabrao numere “Sanjao sam noćas da te nemam” Bjelog dugmeta i “Teške boje” Borana Bare i Majki.

Posle vatrenog rokerskog duela žiri nije bio baš blagonaklon. Četiri glasa dodelili su Papu i tri glasa Alebiću što znači da će obojica čekati baraž na kraju emisije.

“Samiru sam dala glas zato što smatram da je najbolji kandidat koji ima Viki iako mi se večeras nije svideo ovaj tandara mandara odabir pesama. U preglasavanju bih dala prednost Papu jer je to što on radi meni bliže. To su ozbiljne i teške pesme i ti to dobro radiš”, rekla je Marija.

“Knjiga će se u ovom našem poslu na kraju završiti onim ko skreće pažnju na sebe i ko ima nešto specifično. U ovom duelu to je Pap”, rekla je Jelena.

“Samire sve što su ti rekli ne prihvataj. Samo mene treba da slušaš jer sam ti ja mentor. Ti si bio fantastičan. Jelena ono što priča brzo zaboravi. Pap jedno od njaboljih pojavljivanja do sad”, rekla je Viki.

“Samire imaš veliku naklonost sa moje strane. Pape mislim da je Novi Sad posle dužeg vremena dobio jednog pravog rokenrol izvođača koji će imati bogatu karijeru. Hvala ti što si odradio to kako treba”, rekao je David.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,