Petar Barović – Sve do medalje i Prevarena – (28. 12.) – petnaesta emisija
– Sve do medalje i Prevarena – (28. 12.) – petnaesta emisija

ima 21. godinu, poreklom je iz Vrbasa a trenutno živi u Beogradu. Ovaj kandidat predstavio se pesmama ,,Sve do medalje” Dina Merlina i ,,Prevarena” Saše Kovačevića.

Tokom prve pesme dobio je glasove od Jelene Karleuše i Đorđa Davida a nakon završene druge od Viki, Marije i gostujućeg člana žirija- Goce Lazarević.

Svi članovi žirija potvrdili su glasove osim Marije a onda ju je Saša pitao zašto je to učinila: ,,Zato što je to previše soft za mene” rekla je Marija.

Petar je imao priliku da bira između njih četvoro: ,,Zaista poštujem sve članove žirija ali ja sam odrastao uz Jeleninu muziku i njenu ličnost i biram nju” rekao je Petar a Jelena nije krila oduševljenje i sreću što će mu biti mentor. Zbog toga se Marija našalila pa dodala: ,,I ja sam zbog vas srećna isto”. S obzirom da je rekao da je odrastao uz Jeleninu muziku, Sašu je zanimalo šta to znači: ,,Ja obožavam Lady Gagu od svetskih izvođača, a od naših, po meni je Jelena srpska Madona i Lady Gaga”, a Saša ga upitao da li mu mozak još uvek dobro radi s obzirom šta je izjavio, da bi mu JK na sebi svojstven način odgovorila: ,, Ne nasedaj na njegove jeftine provokacije, neuspešnih harmonikaša!”


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,