ovih dana vredno radi i na promociji nove pesme “Tebi lako je”, ali i obavlja poslednje pripreme za venčanje sa svojom verenicom Katarinom Kolozeus, koje će upriličiti 10. oktobra.

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus su se pred Bogom jedno drugom zavetovali na večnu ljubav. Oni su crkveno venčanje obavili u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu. Jednim činom nakon crkvenog venčanja, mladenci su oduševili sve! Naime, oni su iz svojih ruku pustili bele golubove ispred crkve. Inače, beli golubovi na venčanju simbolišu početak zajedničkog života, a oni su takođe simbol ljubavi, razumevanja i mira.

Nakon toga, Perućica i njegova mlada u zajedničkom intervjuu otkrili su zbog čega su kasnili na sopstveno crkveno venčanje.

– Kasnili smo malo na venčanje jer je bila gužva na putu, vozili smo sve vreme po žutoj traci da bismo stigli, ali dobro, na kraju smo stigli. Svako je bio sa svojom porodicom veče pre venčanja, hteli smo da ispoštujemo običaje. Eto, kupovao sam mladu, uspešno smo to uradili. Crkvena kuma je napravila ugovor i on je nadrljao – rekli su u zajedničkom intervjuu za Pink.rs pevač i njegova izabranica.

Crkveno venčanje Ljube Perućice

Zajednički intervju Perućice i njegove mlade nakon crkvenog venčanja

Prvi ples Ljube Perućice i Katarine Kolozeus

Ljuba Perućica – Građansko venčanje

Ivana Pavković i Petar Mitić na svadbi Ljube Perućice

Nadica Ademov na svadbi Ljube Perućice

Kaća Grujić i Tamara Milutinović na svadbi Ljube Perućice


Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: