Ognen Zdravkovski i Katarina Jovanović – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli


i – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli

Ognen se predstavio pesmama “Ostani” Gorana Karana u piano verziji i “Zvao sam je Emili” Zdravka Čolića, dok je Katarina otpevala pesme “Ona nekad” Kaye i “Luče” Milene Vučić. Nakon što je žiri dao pet glasova i jednom i drugom kandidatu, došao je red na preglasavanje.

Svi članovi žirija odlučili su se za kojeg kandidata će glasati, dok je Viki sve vreme pričala kako su oba takmičara odlična i da ne zna kome da da glas. Kada je došlo vreme da glasa, Viki je okrenula glavu i nasumično pritisnula taster. Pevačica je nesvesno glasala za Jeleninu kandidatkinju, a nakon što je Marija videla na koji način je njena koleginica glasala, potpuno je pobesnela. “Ne može, bre. Neću da žiriram. Nema emisije, nema ničega”, vikala je Marija nakon čega je gurnula i oborila stolicu, pa demonstrativno napustila studio.

Viki je sve vreme sedela unezvereno posmatrajući situaciju i pokušavala da objasni kako nije mogla da se odluči za jednog kandidata, jer su oboje bili odlični. Saša Popović odmah je počeo da grdi Viki što se tako ponaša i da mora malo da pazi, jer je ovo šou koji gleda milionski auditorijum.

Jelena Karleuša branila je Viki, ali je isto tako “napala” Popovića, jer je direktor navodno sve vreme navijao za Marijinog kandidata. Diva se u jednom trenutku posvađala i sa Đorđem, koji nije dao glas njenoj takmičarki zbog samo jetne sitne greškice u nastupu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,