U subotu počinje peti krug “Zvezda Granda”, a stvari će se od ove epizode ozbiljno “zakuvati”. Marija i Jelena ponovo su imale okršaj oko kandidata i dok je Šerifovićeva tvrdila da pesme moraju da se pevaju u originalu, njena koleginica imala je drugačiji stav. Marija je nakon toga počela da peva svoj veliki hit “Molitva” u narodnjačkom aranžmanu, a Jelena je sve vreme pokušavala da joj objasni da su kandidati kroz takmičenje i njenu pesmu “Insomnija” pevali drugačije i da to ne mora da bude toliko važno. “Ugasi je. Dosta!”, povikala je Marija kada više nije imala strpljenja da se raspravlja sa divom.

Drugarice su se nedugo nakon toga ponovo sukobile, jer je Jelena tvrdila da je njen kandidat odlično otpevao prvu pesmu, a Marija je koleginici iznervirano poručila da ne s**e i da ćuti. “Slušaj mene, a ne nekog drugog. Ja sam u pop muzici mama i tata, baba i deda. Nemoj da se dereš”, obratila se Marija takmičaru i objasnila mu da ne sme da se dere dok peva.

Strasti su se nakon toga malo smirile, pa su Jelena i Viki čak “oplele” i kolce, a Saša Popović se ponesen atmosferom popeo na sto i zaigrao.

Kategorije: Nove Zvezde granda

Tagovi: ,