I ove subote nastavlja se prvi krug “Zvezda Granda”, a takmičari se svim silama bore da dobiju mentora i ostanu u takmičenju. Đorđe David pokušao je jednu kandidatkinju da isprovocira kada joj je rekao da su joj šanse prošle i da nema potrebe da se više trudi i pokušava da se bavi pevanjem.

“Koliko ja pratim vašu karijeru, vi ste dobili drugu šansu u 53. godini kada ste ušli u ovo takmičenje”, odgovorila je takmičarka Đorđu, koji se samo nasmejao, ućutao i seo nazad u svoju stolicu. Svi su se nasmejali na ovo, a Jelena je likovala, jer prethodno nije mogla da veruje da je Džordž uopšte i mogao tako nešto da izgovori kandidatkinji.

Diva se nešto kasnije “okomila” na jednu takmičarku kada joj je rekla da izgleda kao kada tele gleda u šarena vrata, a iznenadila je sve kada je krenula i da muče. Snežana je prokomentarisala da smatra da je žiri pogrešno procenio ovu devojku, a Marija je besno odgovorila da oni smatraju da nisu nigde pogrešili.

Jelena je izgleda imala inspiraciju da zamera kandidatima štošta, pa je za jednu kandidatkinju rekla da joj je haljina kao da je eksplodirala petarda i kao da je uletela među jato golubica.Kategorije: Nove Zvezde granda

Tagovi: ,