Neža Devčić i Nevena Nensi Stojanović – (27. 04.) – trideset druga emisija – dueli


i Nevena Nensi Stojanović – (27. 04.) – trideset druga emisija – dueli

Neža je otpevala pesme “Sve je ovo premalo za kraj” Tošeta Proeskog i “Zbunjena” grupe Negativ, dok je Nevena izvela numere “Suze kraljice” Lepe Brene i “Da l’ ona zna” Milene Vučić. Nakon glasanja odlučeno je da Nensi prolazi u četvrti krug.

Marija je objasnila Neži da ne može da peva te pesme, jer su ipak preteške za nju, ali je pohvalila Nensi da je dobro pevala.

“Je l’ sam ja bila nekad gruba prema tebi? Želim sada da ti se izvinim i moram da priznam da sam zapanjena tvojim napretkom. Super si otpevala i izgledaš top. Ja nemam problemda se izvinim i da kažem da sam pogrešila”, poručila je Jelena Neveni.

“Đorđe, moram da te pitam nešto. Zašto svi tvoji kandidati gledaju u pod spuštene glave? Je l’ im ti govoriš da to rade?”, pitala je Jelena Džordža nakon što je primetila da Neža nije podigla glavu sve vreme.

“Da, ja im govorim da to rade, jer će tako biti bolje fokusirani na ono što treba da rade”, odgovorio je Đođe koleginici. “Đole, moraš da prestaneš to radiš. Pa, nismo mi ovde u nekoj sekti. Kad bih ja morala tako da se ponašam, odmah bi posle toga otišla u manastir”. Dok su se Jelena i Đorđe “raspravljali” Saša Popović je ustao i počeo sklopljenih očiju i skrštenih ruku da imitira Džordžove kandidate, a u studiju su svi počeli da se smeju.