Nevena Stojković i Katarina Jovanović – (13. 04.) – trideseta emisija – dueli
i – (13. 04.) – trideseta emisija – dueli

Nevena se predstavila pesmama “Široko ti polje” Vesne Zmijanac i “Monotonija” od Cece, a Katarina je otpevala numere “Jedanaest” Marije Šerifović i “Nema te žene” Aleksandre Radović.

Nakon što je nastup završen žiri je glasao i za obe devojke dao svih pet glasova. U ponovnom glasanju, popularna šestorka je odlučila da Katarina ide direktno u četvrti krug, dok je Nevena otišla u baraž.

“Ti si nešto najbolje što ja imam. Ako kažemo da neko ima boju glas od milion dolara, onda ti imaš boju glasa za milijardu. Bravo Katarina”, rekla je Jelena svojoj takmičarki, dok je Popović prokomentarisao kako je Ana za svoju kandidatkinju rekla kako je ona nešto najslađe što ona ima u timu.

Marija je poručila Katarini da u pevanju ne treba da imitira američku pevačicu Džesi Džej, a sa njom se složio i Bosanac. “Katarina ti si tako dobar pevač da ne bih volela da se neki moj kandidat nađe sa tobom u duelu”, bila je iskrena Viki. “Ti imaš jednu scensku lepotu i drskost, koja je tačno na granici. Obožavam te”, rekao je Đorđe Katarini.

Svi su pohvalili i Nevenu i poželeli joj sreću u baražu.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,