Nevena Stojković i Darko Kocevski – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli


i – (01. 06.) – trideset sedma emisija – dueli

Nevena je pevala pesme “Imaš mene nisi sam” Nataše Stajić i “Neću da budem k ‘o mašina” od Cece, dok se Darko predstavio pesmama “Sajbija” Šabana Bajramovića i “Živiš u oblacima mala” Zdravka Čolića. Bosančevim glasom odlučeno je da Darko ide direktno u četvrtfinale, dok će se se Nevena boriti u baražu.

Bosanac je prokomentarisao da je Nevena bila dobra u obe pesme, ali da mora da nauči da peva izražajnije. Jelena je pohvalila Nevenin stajling, ali je isto tako dodala da je kandidatkinja mjaukala i da je zvučala mlako. I ostali članovi žirija složili su se da je Anina takmičarka pevala dobro, ali da je Darko bio daleko dominatniji u prvoj pesmi, dok je druga pesme Đorđevog kandidata bila diskutabilna.

“Gledaoci pažljivo gledaju i slušaju šta pričate. Rekli ste Neveni da je bila dobra u obe pesme, dok je Darko samo prvu otpevao kako treba. I pored toga ste dali glas Darku. Utakmica se igra 90 minuta, a Darko ju je igrao samo 45”, rekla je Ana razočarano.

“Darko je dao pet golova u prvom poluvremenu, tako da drugo nije morao ni da igra”, odgovorila je Jelena svojoj koleginici. Ana i dalje nije mogla da se pomiri sa odlukom njenih kolega, pa im je čak poručila da su njenu učenicu oštetili svojim glasanjem.

Jelena je na kraju htela da prokomentariše još nešto, ali ju je Saša Popović prekinuo. “Trebalo je da me pustiš da pričam. Ipak treba da se digne rejting”, rekla je Jelena. “Moram da ti kažem Jelena, da je gledanost Granda bila velika i pre tebe i uvek smo bili među najgledanijim programima”, brecnuo se direktor na Jelenu, koja je dodala da ovakvu gledanost ipak nikada nije imao.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,