Nevena Petronić – Košava i Mladiću moj – (16. 11.) – deveta emisija


– Košava i Mladiću moj – (16. 11.) – deveta emisija

dolazi iz Zvornika i žiriju se predstavila pesmama “Košava” Jelene Tomašević i “Mladiću moj” grupe Zana. Glasove je dobila od Đorđa i Nede.

Popović je odmah pitao Nedu da li želi da bude mentor ovoj devojci, ali je Neda bila neodlučna. “Ja bih malo da porazgovaram sa njom. Kako si? Delovalo je kao da si se umorila i da ćeš da padneš ovde”, rekla je Neda takmičarki, a Jelena je počela da prevrće očima na komentare starije koleginice.

“Vidim da ti je legla ova Zana i tu si se nekako našla. Sve je bilo intonativno klimavo, ali ti si jedna lepa cura i ako imaš volje za uspehom, mogla bi da radiš”, nastavila je Neda da priča sa takmičarkom, ali su je presekli Jelena i Popović. “Dobro”, rekao je Saša, a za njim i Jelena, a Neda je i dalje nije znala da li želi da bude mentor ovoj devojci. “Nedo, da ili ne?”, pitao je Saša i rekao da je ona na potezu. Mariji nije bilo jasno kako Neda može prva da bira, obzirom da je i Đorđe želeo ovu devojku u timu i da stručni žiri uvek ima prednost u odnosu na gostujućeg člana.

Saša je rekao da on može da bira koga će prvog da pita, a Bosanac se našalio kako je Popović direktor i da može da radi šta hoće. Neda i dalje nije znala da li da potvrdi taster, ali je Đorđe bez razmišljanja potvrdio svoje “da”. Neda je onda ipak odlučila da odustane, a Nevena je dobila Đorđa za mentora.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,