Nermina Lukavačkić – Proklet da je ovaj život i Zvezda Danica – (09. 11.) – osma emisija
– Proklet da je ovaj život i Zvezda Danica – (09. 11.) – osma emisija

ima 20 godina i dolazi iz Lukavca. Ona se predstavila pesmama “Proklet da je ovaj život” Biljane Jevtić i “Zvezda Danica” Jelene Broćić. Sanja je prokomentarisala kako u takmičenju dugo nismo čuli numere koje je Nermina otpevala, a njen nastup glasovima su nagradili Ana, Bosanac i Viki.

Oni su i potvrdili svoje glasove, ali Jelena nije mogla da se suzdrži i ne pita kolege šta će im ova takmičarka. “Šta će nam ova? Šta ćemo mi sa njom da radimo”, rekla je diva, a Viki se odmah pobunila. “Kako šta ćemo sa njom da radimo? Devojka je lepa, fantastično peva i izvodi narodnu muziku. Ne znam šta bi još trebalo da ima!”, zaključila je Violeta. Nermina je za mentora izabrala Anu Bekutu, koja joj se zahvalila na poverenju i poručila Jeleni da će vreme demantovati njenu izjavu da ova devojka nije stvorena za estradu.

“Ti si stvarno prelepa i nemoj da misliš da imam bilo šta lično protiv tebe, ali mislim da si prazna i ne znam da li ti možeš ikada da budeš zvezda”, nastavila je Jelena, a kandidatkinja joj je kao iz topa odgovorila da može.

Popović je bio oduševljen Nerminim odgovorom i poručio joj da u drugom krugu izađe na scenu i “oduva” nastupom.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,