Nenad Necone Dmitrović – Samo se noćas pojavi i Ajde idi – (02. 11.) – sedma emisija
– Samo se noćas pojavi i Ajde idi – (02. 11.) – sedma emisija

Nenad Necone Dmitrović iz Kovina se predstavio pesmama “Samo se noćas pojavi” Magla benda i “Ajde idi” Zdravka Čolića. Kad je žiri pritisnuo panik, produkcija je odmah reagovala antipanikom. Iako je delovalo kao da repuje uz Čolinu pesmu, na nogama su sve vreme bile Jelena i Viki koje su uživale u njegovom nastupu.

Sanja ga je potom predstavila i rekla kako studira Ekonomski fakultet, MMA borac i bavi se muzikom. Kad ga je Đorđe pitao da li ide u borbe on je rekao da ne još uvek, a roker mu je poručio da se vidi da mu je sve uvertira.

“Zanimljiv si, drugačiji, ali je pevanje bilo loše”, rekla mu je Marija, a on je rekao da se prepao jer je prvi put u takmičenju i plus je prehlađen. Kad ga je Marija pitala šta najčešće peva on je rekao da je iz Bosanske dubice i da ponekad radi veselja Krajišnicima.

“I sa ovim kikicama to je zaista šou. Ali ono što je meni najpribližnije je pop i rok muzike”, rekao je Nenad. Viki je rekla kako je goreo i da treba da ide kod Jelene, a Jelena mu je poručila da ide kod Viki jer joj je potreban jedan nindža ratnik.

“Ja mislim da sam idealan za obe”, rekao je Necone i priznao da bi on ipak izabrao Jelenu. Onda ga je Sale zamolio da otpeva neku krajišničku pesmu, a kad je to uradio Jelena je počela da udara glavom o sto.

Na kraju je Popović predložio da ide kod Davida u tim i roker je pristao da mu bude mentor.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,