Nejra Prošić i Stefan Petrović Kosmajac – (11. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli


i – (11. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli

Takmičarka se predstavila pesmama “Zmaj” Indire Radić tokom koje je nosila crni plašt, a kasnije ga je skinula uz pesmu “Tako mlada” Tanje Savić. Kosmajac je izabrao numere “Ti ne ličiš ni na jednu” Ljube Aličića i “Joj Rado joj Radmila” Miroslava Ilića. Drugom pesmom razveselio je svoju mentorku ali i sve članove žirija. Pred samo glasanje Marija, Jelena i Đorđe su imali napad smeha i nisu mogli da se zaustave, a čak su im i suze krenule. Sanja je tražila da podele i sa njima zašto se smeju.

“Ma kakvi! Bilo bi mrtvih kad bi rekli. Jesi li luda?”, rekao je Džordž.

Nekako su uspeli da se smire, a onda su glasali i dodelili pet glasova Kosmajcu koji je direktno prošao dalje i jedan Nejri.

“Činjenica je da je Nejra od prošlog puta napredovala. Glas ti je fenomenalan, ali šteta je da ne radiš malo više na interpretaciji. Kosmajac, tebi su Taške i Viki izabrali pesme sa kojima ti živiš. Ti si autentičan i pravi Šumadinac i ostani takav. Bravo dečko”, rekao je Bosanac.

“Ti si nam dečko ulepšao veče, dan, mesec i godinu. To si šou. Ove pesme ti stvarno dobro leže i video si reakciju publike. Ti si čudo od deteta. Tvoj život je inspirativan. Bio si mnogo bolji od Nejre jer je kod nje bilo mnogo falša”, rekla je Jelena. Marija je primetila da se Kosmajac iz kruga u krug sve više pronalazi, dok kod Nejre to nije slučaj. Đorđe je primetio da je Kivi namazan lik i da zna koje pesme treba da da svojim kandidatima.

Ana Bekuta je na kraju izjavila da veruje u Nejru i da ona može i želi još mnogo bolje, a baraž će to i dokazati.

izvor: grand