Mustafa Mehić – Piješ sine i Oprosti mojoj mladosti – (05. 10.) – treća emisija– Piješ sine i Oprosti mojoj mladosti – (05. 10.) – treća emisija

ima 19 godina i dolazi iz Gradačca, a u prvom kolu predstavio se pesmama “Piješ sine” Dženana Lončarevića i “Oprosti mojoj mladosti” Nikole Rokvića. Ovaj talentovani mladić osvojio je žiri svojim nastupom i jedino ko mu nije dao glas bio je Bosanac.

Uzbuđenje u studiju je raslo kada se zid otvorio i Mustafa ugledao da svetle šest tastera, a u bekstejdžu njegova majka nije mogla da zadrži suze. Takmičar je prvi put na Grandovoj sceni, a Saša je odmah primetio da je mladić imao vrlo zapažen i uspešan nastup, obzirom da je prvi put u takmičenju.

U bekstejdžu kod Sanje vladala je odlična atmosfera, a dečak Filip koji je Mustafi bio u podršci sve vreme je plakao. “Pa, zašto plače ovaj dečak? Je l’ plačeš od sreće?”, pitala je Jelena malog Filipa, dok je Viki prokomentarisala da su dečije suze uvek najiskrenije.

Svi članovi žirija koji su glasali potvrdili su svoje tastere, a Mustafa je na kraju za mentora odabrao Mariju Šerifović.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,