Mirza Šečić i Benjamin Kličić – (18. 05.) – trideset peta emisija – dueli
i – (18. 05.) – trideset peta emisija – dueli

Mirza se predstavio numere “Okuj me care” Halida Bešlića i “Ako imam pravo” Šabana Šaulića, dok je Benjamin otpevao pesme “Voz za sreću” Nervozni poštar i “Beži dalje” Nedeljka Bajića Baje. Žiri je glasao i odlučio da oba kandidata idu u baraž.

Viki je bila besna jer smatra da se žiri ogrešio o oba kandidata, a najviše o njenog. “Celo takmičenje sapliću dečka. Nije moguće da su njih dvojica zaslužili ovako malo glasova”, iznervirano je poručila Viki. Ana je sve vreme vikala da je skandalozno što je Benjamin pevao prvu pesmu, a sa njom su se složile Marija i Sneža.

“Jao Snežana ti si baš radila sa tvojim kandidatima”, poručila je Viki Sneži kada joj je Đurišićeva rekla da nisu smeli Benjaminu da daju da peva prvu pesmu. Bosanac je prokomentarisao da su oba kandidata loše pevala, a Đorđe je pokušao Benjaminu da objasni kako se zapravi izvodi prva pesma. “Nervozni poštar je groteska. On se u toj pesmi za****va, a ti si shvatio da se tu odigrava neka drama. Morao sam da glasam za tebe zbog tog osmeha i šiške koju teraš na gore”. Jelena je morala da primeti da Benjamina obožavaju starije gospođe, jer su sve vreme dok je pevao oduševljeno gledale u njega iz publike.

“Ja mu nikad ne bih dala da peva ovaj repertoar, ali ja sam ga pitala šta želi da peva. On je stvarno to pevao fantastično na probi”, rekla je Jelena i poručila Mirzi da je on još uvek mlad i da je čitav život pred njim, kao i da ima vremena za građenje karijere.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,