Minel Spahović i Martin Ajdarević – (04. 05.) – trideset treća emisija – dueli


i – (04. 05.) – trideset treća emisija – dueli

Minel je otpevao pesme “Mina” Armina Šakovića i “Sve je na prodaju” Saše Matića”, dok se Martin predstavio numerama “Opet si pobjedila” Tonija Cetinskog i “Ne zovi me” Tropiko Benda. Nakon što je žiri glasao, odlučeno je da u peti krug direktno ide . Bosanac je jedini koji je u preglasavanju dao glas Minelu.

Žiri se složio da su obojica dobro pevala. ali je Martin ipak bio bolji u drugoj pesmi. “Ja sam mislila da Martin samo narodnjake dobro peva i kad sam videla da ćeš pevati pesmu Tonija Cetinskog, uhvatila sam se za glavu. Međutim, ti si bio odličan. Minel je takođe bio dobar, pogotovo u prvoj pesmi”, rekla je Viki. “Mene je Martin ipak više pogodio u čuku i zato sam se opredelio za njega”, prokomentarisao je Đorđe.

“Minele, razumem kolege zašto su ovako glasali. Martin te je dobio, jer nisi mogao da se sastaviš u drugoj pesmi. Mislim da je ovo tvoj najbolji nastup do sada i povedi računa u baražu”, poručila je Marija svom kandidatu i usput čestitala Martinu na direktnom prolasku.

“Ja moram da ustanem dok pričam, jer sam previše dobra riba i previše mi je dobra haljina da bi sedela. Minele, ja mislim da si ti dobar kandidat, ali si omanuo u drugoj pesmi. Martine, ja se uvek naježim kad ti pustiš glas, jer je meni ta emocija ipak najbitnija. Ti si jedan od mojih najboljih takmičara i ponosna sam na tebe”, rekla je Jelena. “Zašto je Minel omanuo u drugoj pesmi? Ja mislim da nije”, obratio se Popović Jeleni, koja je mu je odbrusila da on mora da bude neutralan i da ne daje takve komentare. “Hoćeš i ja da operišem zalizak? Ja sam ionako na ivici, a sigurna sam da mene ne bi zvao i slao mi poruke kao Bosancu. Tako da te molim da me poštediš”, rekla je Jelena Popoviću i nasmejala sve u studiju.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,