Milica Čikarić i Džejla Ramović – (15. 06.) – polufinale – trideset deveta emisija – dueli


i – (15. 06.) – polufinale – trideset deveta emisija – dueli

Milica se predstavila pesmama “Pucaj u ljubav” njene mentorke Jelene i “Čaje šukarije” Zdravka Čolić, dok je Džejla otpevala pesme “Vidim nas” od Adila i “Hiljadu i tri” Tamare Todevske. U studiju je sve vreme bilo napeto, jer žiri nije mogao da se odluči za koju devojku bi glasao, obzirom da su obe vanserijski talenti.

“Ovde će biti zanimljivo, jer su i Milica i Džejla fantastične. Imamo devojku iz Srbije i devojku iz Bosne i baš me zanima kako bi publika glasala u finalu za njih”, rekao je Popović. “Pogrešio si potpuno. Ovde se uopšte ne radi o tome, već o dve devojke koje se gotive i ljube u bekstejdžu i one bi trebalo da budu primer kako bi naše države trebalo da se ponašaju”, rekao je Đorđe i dobio gromoglasan aplauz.

“Ja mislim da bi ovde trebalo da se napravi izuzetak i da obe takmičarke idu direktno u finale. Mislim da će se svi složiti”, rekao je Bosanac kojeg su u ideji podržale i ostale kolege iz žirija. “Prihvaćeno”, rekao je Popović bez puno razmišljanja.

I jedna i druga mentorka potrčale su na scenu da čestitaju svojim učenicama, koje nisu krile oduševljenje ovom odlukom žirija.

Bravo za gospodina Bosanca!


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,