Milena Đukić i Andrijana Stojanović – (11. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli
i – (11. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli

Milena je otpevala pesme “Janičar” Cuneta Gojkovića i “Jugoslovenka” Lepe Brene, dok se Andrijana predstavila numerama “Da je tuga snijeg” obrada Dina Merlina i “Isuse” rok obrada Cece. Žiri je svojim glasovima odlučio da nijedna takmičarka ne ide direktno dalje, pa će se tako obe boriti u baražu.

“Ovo nije bilo fer glasanje. Đorđe, malo si omanuo, ali ispravićemo to u daljem takmičenju”, rekla je Jelena, a onda pokušala podrugljivim tonom da Đorđu objasni da je trebalo da glasa za njenu takmičarku. “Ti si jedini kandidat koji je mene svojim nastupom uspeo da rasplače. Bukvalno si mi lupila šamar prvom pesmom”, objasnio je Đorđe svoj glas i poručio je Jeleni da je on “emotivno oštećen” i da ona treba da ga pusti da u tome uživa. “Nisi ti dobio pravi šamar u životu”, dodala je Jelena.

Jelena je vidno iznervirama upitala Đorđa i Bosanca zašto su oštetili njenu kanidatkinju za koju ona smatra da je jedan od najboljih pevača u takmičenju. “Nisam je ja oštetio. Glasao sam za Andrijanu jer je pevala tačno, zrelo i sa dinamikom”, rekao je Bosanac, a Jelena je nakon toga tražila da joj objasni šta nije valjalo u pevanju njene učenice. Bosanac je nabrojao nekoliko grešaka, koje je Jelenina takmičarka imala, ali diva nije htela ni da čuje za njih.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,