Milan Stojčinović – Zadnju suzu isplakaću i Hvala ti za ljubav – (14. 12.) – trinaesta emisija


– Zadnju suzu isplakaću i Hvala ti za ljubav – (14. 12.) – trinaesta emisija

se predstavio pesmama “Zadnju suzu isplakaću” Šabana Šaulićai Ljube Aličića i “Hvala ti za ljubav” Šabana Šaulića. Ana, Marija, Viki, Đorđe i Dženan su glasali za ovog momka.

Bosanac je odmah prokomentarisao da je Milan pokvario svoje pevanje u međuvremenu i da će to teško ispraviti. “Bosanac, šta pričaš?! Uzimao si mnogo gore takmičare od njega”, poručio je Saša Bosancu. Ana je rekla da joj je Bosanac čak za vreme Milanovog nastupa rekao da njegove greške u pevanju ne bi mogla da ispravi ni njegova pokojna baba Gina.

“Ni ja se ne slažem sa Bosancem, jer smatram da bi on to mogao da ispravi sa nekim ko bi umeo da radi sa njim i to za samo nekoliko časova”, rekla je Viki i potvrdila svoj taster. Marija je prokomentarisala da je Bosanac možda u pravu, ali da bi se ona šlogirala kada ne bi dala glas dobrom pevaču kao što je on i kako smatra da bi on u takmičenju mogao lepo i civilizovano da predstavlja narodnu muziku.

“Bosanac priča gluposti i kada bi hteli mogli bi svakome da nađemo manu”, rekla je Jelena. Diva je morala da prokomentariše Milanov stajling i kao i pre nekoliko sezona kada se takmičio i ovoga puta mu je rekla da izgleda kao neki činovnik ili agent za prodaju životnog osiguranja.

Svi članovi žirija koji su Milanu dali glas su potvrdili svoje tastere, a Popović je rekao takmičaru da sistemom eliminacije mora da odabere mentora. “Ja bih izabrao Viki odmah”, rekao je takmičar kao iz topa. Svi su počeli da se smeju, a Saši je to bilo simpatično i pitao je takmičara zašto je odabrao baš Viki.

“Gledao sam prethodnu sezoni i dopalo mi se kako je radila sa svojim kandidatima”, bio je iskren Milan, a Viki mu se kroz osmeh zahvalila. Jelena je za kraj rekla da je Milan odabrao Viki za mentora, jer jedino može njoj da proda životno osiguranje.

“Mutićeš ti kotlić”, nastavila je diva da provocira Milana aludirajući na prošlu sezonu kada je Viki sa svojim učenicima kuvala kotlić na Kosmaju.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,