Obzirom da nas naredne nedelje očekuje prva emisija drugog kruga takmičenja, mentori će konačmno imati priliku da publici pokažu da li su njihovi učenici napredovali i koliko su slušali svoje profesore. Članovi stručnog i produkcijskog žirija vredno su radili sa svojim grupama, a ove nedelje imali smo priliku da po prvi put vidimo kako je Jelena Karleuša vežbala sa svojim đacima.

I Marija Šerifović ponovo se sastala sa svojim đacima, a ovoga puta je na njenu veliku radost vežbala sa takmičarkom Džejlom Ramović. Marija je u ovom videu ekskluzivno otkrila i da bi bila najsrećnija kada bi upravo ova mlada i talentovana devojka pobedila ove godine u “Zvezdama Granda”.

Marija Serifovic – Mentori – ZG Specijal 18 – 2018/2019 – (TV Prva 20.01.2019.)

Viki Miljković odlučila je da proširi tim saradnika, pa smo ovoga puta na njenom času mogli da vidimo i poznatog glumca i voditelja, Dragana Marinkovića Macu. Pevačica je ozbiljna u nameri da njeni kandidati zablistaju u drugom krugu, pa je odlučila da im pored napornog rada obezbedi i dobru zabavu. Tako je ovog puta koreograf Ivan Mileusnić jednog takmičara popeo na sto i “naterao” ga da ih sve razveseli pesmom.

Viki Miljkovic – Mentori – ZG Specijal 18 – 2018/2019 – (TV Prva 20.01.2019.)

Pop zvezda okupila je ekipu koja će joj pomagati da svoje kandidate pripremi što bolje, a među njima se našla i jedna od najboljih pop rok pevačica na našim prostorima, Ivana Peters. Diva je ozbiljno shvatila svoju ulogu mentora, pa je tako svojim takmičarima objasnila da na pravi način shvate šansu koju su dobili u ovom takmičenju, ali i kako da postanu uspešni u ovom poslu. Jelena je motivacionim govorima i korisnim savetima rešila da svojim učenicima da snagu i volju da u drugom krugu daju sve od sebe i postignu što bolje rezultate.

Jelena Karleusa – Deo 1 – Mentori – ZG Specijal 18 – 2018/2019 – (TV Prva 20.01.2019.)Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: ,