Đorđe David i Viki Miljković su ove nedelje takođe vredno radili sa svojim kandidatima. Đorđe je ovoga puta u studiju vežbao sa takmičarkom Milicom Atanacković i pokazivao joj neke pevačke “cake”. Milica je pevala, a roker joj je prislonio njenu ruku bliže ustima, kako bi i ona sama mogla da čuje otpevane tonove. Džordžu se svidela imrovizacija, koju je Milica pokazala u pesmi, pa joj je oduševljeno predložio da to primeni i dok bude nastupala.

Viki je kao i uvek brinula o svakom detalju na svom času, pa je tako glumica Mirka Vasiljević sa kandidatima vežbala dikciju i izgovaranje reči i to kroz brzalice. Viki i Taške u studiju su radili se jednim od takmičara i savetovali ga kako da što bolje iskaže emociju kroz pevanje.

Ana je ovoga puta vežbala sa najmlađom takmičarkom u svojoj grupi, Kristinom Malićević, a Anini savetnici već su imali ideju kako bi Kristina ubuduće trebalo da izgleda na sceni. Pevačica je sa svojom “desnom rukom” Sonjom Mitrović Hani vežbala pevanje u studiju sa Kristinom i ukazala joj na neke sitnice, koje bi trebalo da ispravi u svom izvođenju.Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: ,