Melani Durmić i Alem Kadić – (04. 05.) – trideset treća emisija – dueli


i – (04. 05.) – trideset treća emisija – dueli

Melani je odlučila da se predstavi pesmama “Što te nema” Jadranke Stojanović i narodnom pesmom “Ciganka sam mala”, dok je Alem otpevao pesme “Kako boli me” Harisa Džinovića i “Hej ljubavi” Halida Muslimovića. Žiri nije mogao da se odluči koji kandidat je bolji, pa je i jednom i drugom dao pet glasova, ali je u preglasavanju ipak pobedio Alem.

Marija, Sneža i David su prokomentarisali da je Melani u prvoj pesmi preterala sa ukrasima i da njena interpretacija ove numere uopšte ne liči na originalnu verziju. Viki se nije složila sa njima, a Jelena je dodala da je Melani imala više emocije dok je pevala.

“Melani ime više emocije od tebe Aleme. Ti dobro pevaš, ali ja ne osećam ništa. Sledeći put pokušaj da pevaš malo emotivnije”, poručila je Jelena Alemu, koji je obećao da će se sledeći put potruditi da usvoji Jeleninu kritiku.

“Melani, ti moraš da budeš stabilnija i jasnija u pevanju. Aleme tebi moram da čestitam i želeo bih da zamolim moju drugaricu Jelenu da izađe na binu i da ti čestita umesto mene, pa možda nešto i oseti”, rekao je Bosanac apropo Jeleninog komentara da ne oseća nikakvu emociju dok Alem peva. Svi u studiju su se nasmejali, a Jelena je glumeći Bosanca prišla i zagrlila Alema, pa prokomentarisala kako je ovoga puta stvarno nešto i osetila.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,