Melani Durmić – Dođi i Kao da me nema tu – (02. 11.) – sedma emisija– Dođi i Kao da me nema tu – (02. 11.) – sedma emisija

iz Holandije je otpevala numere “Dođi” Parnog valjka i “Kao da me nema tu” od Vane. Njen nastup su svojim glasovima nagradili Ivan, Ana, Jelena i Viki.

“Ova devojka ima ozbljan problem jer sve peva, a ništa ne peva za desetku. U svemu pliva, a nikako da stigne do cilja”, primetila je Marija, a Saša je podsetio da najbolje peva pesme na romskom i da je trebala taj stil da odabere za takmičenje.

“Ona je večiti talenat i ništa više od toga”, rekao je Bosanac.

“Ti si devojka koja odlično peva ali koja nema potencijal i snagu da bude zvezda. Imamo veliki problem šta sa tobom činiti. Ti si devojko neupotrebljiva”, rekla je Jelena i objasnila da kad bi je uzela morala bi da se bavi samo njom. Povela se žestoka rasparava o pogrešnom odabiru pesmama i da je Melani pevala pesme u kojima se ona ne snalazi dobro.

Složili su se da je tehnički dobar pevač ali da je večeras imala loše interpretacije.

“Mislim da možeš da budeš zvezda. Ono što ti možeš da pevaš u tome i te kako možeš da budeš zvezda”, rekla je Viki, a Jelena je tvrdila da bi ona promenila kanal kad bi Melani pevala romske pesme. Počele su da se raspravljaju koja će je uzeti, pa se diva u jednom trenutku isključila i rekla “Uzmi Viki molim te”.

“Biram Viki”, na kraju je rekla Melani.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,