Martinijan Kirilovski i Milica Atanacković – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli


i – (08. 06.) – četvrtfinale – trideset osma emisija – dueli

Martinijan je otpevao pesme “Ostani” Gorana Karana i “Vreme da se rastaje” Darka Radovanovića, dok se Milica predstavila pesmama “Motori” grupe DIvlje Jagode i “Ti si sav moj bol” grupe EKV. Žiri je i Milici i Martinijanu dao po četiri glasa i tako ih oboje poslao u baraž.

“Martinijane, prva pesma je bila jako lepa, ali se u drugoj nisi snašao. Kod Milice je bilo obrnuto, jer ona u prvoj pesmi nije imala dovoljno snage. Oboje ste bili ujednačeno loši samo u suprotnim pesmama”, rekla je Marija, a Popović je pitao da li je to stav celog žirija, jer bi onda prešao na komentare mentora.

Milica je napravila pravi spektakl na sceni kada se pojavila na motoru, a kroz celu prvu pesmu “Motori” imala je i igračice koje su je pratile. “Milice, mislim da te je cela frka oko prve pesme omela, ali moram da ti kažem da sam svakako prezadovoljan, pogotovo drugom pesmom. Martinijane, bravo”, rekao je kratko Đorđe.

“Znam da ne bi trebalo da komentarišem suparničkog kandidata, ali moram ovo da kažem Milici. Mislim da Milica nema iks faktor i nema nikakvu energiju. Ja ti nikada ne bih dala glas, jer sve ono što si pokazala kroz celo takmienje nisi ti, nego tvoj mentor. Smatram da će ovo takmičenje iznedriti novu staru zvezdu, a to je upravo Đorđe, koji je sve ovo vreme nekako bio u drugom planu. Milice, Đorđe vas sve jede za doručak, jer niko od vas nema njegovu energiju. On je vulkan pun ideja, on skače, pravi kolut unapred, a ti Milice nemaš ništa od toga. Ti si ništa i mislim da nikada nećeš biti zvezda. Đorđe, nemoj da se ljutiš zbog Milice, ali morala sam ovo da kažem. Stvarno verujem da ti zaslužuješ da konačno budeš velika zvezda”, rekla je Jelena.