Martinijan Kirilovski i Marta Jovičić – (06. 04.) – dvadeset deveta emisija – dueli


i – (06. 04.) – dvadeset deveta emisija – dueli

U trećem krugu “Zvezda Granda” u duelu takmičio se kome je mentor Jelena Karleuša protiv Marte Jovičić koja je u timu Ane Bekute. Prvi se predstavio pesmama “Cesarica” Olivera Dragojevića i “Volim osmeh tvoj”, dok je dama odabrala numere “Sve moje zore” Tropiko benda i “Čuvaj moje srce” Aleksandre Radović.

Na kraju su glasovi pokazali da Martinijan sa četiri glasa ide u baraž, dok je Marta sa dva glasa nažalost ispala iz takmičenja.

“Nije mi se dopalo kako si otpevao drugu pesmu jer ti je u drugoj ponestalo vazduha. Aman više nemojte uzimati da pevate pesme Tošeta Proeskog jer vi to ne znate i ne umete”, rekla je Marija Martinijanu, a Marti poručila da za nju još imal vremena jer je amater. Đorđe David nije Martinijanu dao glas zbog pesme Olivera Dragojevića, a da jeste otišao bi direktno dalje.

“Marta ti si tako talentovana i lepo pevaš ali si iz moje fioke ‘kuvane noge’. Molim te ubuduće malo slobode i nemoj tako da držiš ruke uz telo. Daj malo energije”, rekla je Jelena.

“Martinijane ti si sladak, seksi i tvoj put je toliko siguran i svetao da ćeš ti biti zvezda”, rekla je Jelena. Ani je bilo žao što je ispala Marta ali veruje da će se prijaviti i sledeće sezone.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,