Martin Ajdarević – Nije ljubav stvar i Još ovo veče – (09. 11.) – osma emisija


– Nije ljubav stvar i Još ovo veče – (09. 11.) – osma emisija

se predstavio pesmama “Nije ljubav stvar” Željka Joksimovića i “Još ovo veče” Tropiko Benda. Ovaj dobro poznati kandidat osvojio je pet potencijalnih glasova i to od Adila, Ane, Marije, Jelene i Viki.

Obzirom da mu je prošle sezone mentor bila Jelena, ona je morala da povuče svoj glas. “Kada nema psihološke blokade, ovaj dečko peva najbolje na svetu. On kada pusti glas na probama, ja se sva naježim. I moram da kažem njegovim potencijalnim mentorima da je jako fin, kulturan i odličan za saradnju”, nahvalila je diva bivšeg učenika.

Svi su potvrdili svoje tastere, a Martin je sada imao jako težak zadatak. Ana mu je poručila da sada on odlučuje o svojoj sudbini, a Martin je na kraju za mentora odabrao Mariju Šerifović. “Mislim da si pogrešio. Marija već ima pun autobus takmičara, a kod Adila bi bio jedini”, rekao je Popović Martinu.

“I prošle godine je bio pun autobus, pa je na kraju sve dobro ispalo”, prokomentarisala je Marija aludirajući na pobedu Džejle Ramović, koja je bila kod nje u timu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,