Marko Šišljagić – A ja imam tebe i Bezobrazno su zelene – (30. 11.) – jedanaesta emisija– A ja imam tebe i Bezobrazno su zelene – (30. 11.) – jedanaesta emisija

(25) pevao je pesme ,,A ja imam tebe” Rođe Raičevića i ,,Bezobrazno su zelene” Željka Samardžića.

Nikola Rokvić mu je dao da već tokom prve pesme, dok je za to vreme Marija stavila naočare da malo odspava jer joj je pevanje ovog momka bilo dosadno.

Na kraju nastupa Marko je dobio glasove Jelene, Marije i Nikole. Kada je Sanja Kužet krenula da čita kandidatovu biografiju i navodi čime se sve ovaj momak bavi, Marija Šerifović je prokomentarisala: ,,Tako i izgleda, baš kao primerak kako bi neko želeo da ima sina da lepo pevuši, svira gitaru, ide u školu, trenira i nosi leptir mašnu”, a onda je Saša Popović dobacio: ,,Pa jel vas ne podseća na jednog momka od pre 10 godina koji sedi pored mene. Isto tako je bio lep, fin kulturan”.

Svi su se složili da ovaj takmičar lepo peva ali da je previše dosadan kako u pevanju tako i oblačenju, pa mu je JK poručila: ,,Tako bih sve iskidala i pokidala sa tebe i obukla te normalno. Pevao si kako si i bio obučen, dosadno i sterilno, a verovatno tako i vodiš ljubav a prezgodan si i prelep.”

Kada je došao red na glasanje, Nikola i JK su svoje potvrdili, a kada se takmičar odlučio za Nikolu, svi su posumnjali da je razlog takmičarova devojka jer je ,,ljubomorna” na Jelenu.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,