Marko Petković – Kao moja mati i Zato kradem – (02. 11.) – sedma emisija
– Kao moja mati i Zato kradem – (02. 11.) – sedma emisija

iz mesta Štrpce odlučio je da se žiriju predstavi pesmama “Kao moja mati” Zdravka Čolića i “Zato kradem” Željka Samardžića. Njegovo pevanje glasovima su nagradili Jelena, Viki, Marija, Đole, i Ivan.

“Mene si kupio prvim stihom prve pesme. Pomislila sam da ako si još i dobar dasa, da si pravi paket. Ipak nisi moj tip, jer za mene je moj muž najbolji frajer. Pevaš nekako toplo i imaš u sebi prave muškosti”, poručila je Jelena takmičaru, ali ipak isključila svoj taster.

“Imaš lepu boju glasa, ali kako je natup odmicao ti si bio sve umorniji umesto da daš žara”, rekla je Marija i takođe odustala od svog tastera. Viki je potvrdila svoj taster, kao i Đorđe.

“Ja bih se isto isključio, ali ja sam nacionalista u dobrom smislu. Ponosan sam što sam Srbin, a ti živiš tamo gde živiš. Imam prijatelje dole na Kosovu i bio bih pas kada bih odustao od svog glasa”, rekao je Đorđe.

Ivan je takođe potvrdio svoj taster, ali je poručio Marku da bi morao puno da radi, kao i da je dobar potencijal čak i za finale.

Marko se nije dugo premišljao, a za mentora je odabrao Đorđa Davida.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,