Marjan Đorić – Žal iz mladosti i Ne diraj mi noći – (02. 11.) – sedma emisija
– Žal iz mladosti i Ne diraj mi noći – (02. 11.) – sedma emisija

ima 25 godina i dolazi iz Vranja odabrao je da se predstavi pesmama “Žal iz mladosti” Čede Markovića i “Ne diraj mi noći” Aca Pejovića. Na njegov nastup žiri je ostao imun, obzirom da nijedan taster nije svetleo kada se zid otvorio.

“Mlako, neubedljivo, labavo”, bio je prvi komentar Jelene Karleuše na koji je Saša Popović burno reagovao. “Slažem se da je bilo labavo, ali ja znam da si ti uzimala mnogo gore od njega”, rekao je Popović. “Možda jesu bili gori pevački, ali su imali neku foru. On nema ništa”, objasnila je Jelena.

Bosanac je takođe kritikivao Marjanovo pevanje, ali je na kraju ipak hteo da ga uzme u svoj tim. Međutim, Popović je rekao da to ne bi bilo po propisima i pitao Ivana da li on želi da mu bude mentor, obzirom da je jedino još ta opcija ostala kako kandidat ne bi ispao iz takmičenja.

Ivan je bez razmišljanja pristisnuo taster i poručio Marjanu da smatra da je žiri bio u pravu, ali da će njih dvojica raditi na njegovim pevačkim nedostatcima.

Marjan je otišao zadovoljan sa scene znajući da je dobio vrsnog pevača za mentora i da mu je prolazak u drugi krug obezbeđen.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,