Marijana Čobanov – Lepi moj i Hej, ženo – (14. 12.) – trinaesta emisija
– Lepi moj i Hej, ženo – (14. 12.) – trinaesta emisija

je odlučila da se ponovo takmiči i ovoga puta se predstavila pesmama “Lepi moj” Snežane Đurišić i “Hej, ženo” Milice Pavlović. Glasove je dobila od Jelene, Đorđa, Dženana, Viki i Ane.

Popović ju je na početku pitao da li će ubuduće korstiti muževljevo prezime u takmičenju, a Marijana je odlučila da i dalje koristi svoje devojačko, obzirom da je po njemu i prepoznaju. Saša je odmah pitao njenog supruga u bekstejdžu da li mu to smeta, na šta je on šaljivo prokomentarisao da će morati da razgovara sa Marijanom kasnije. “Bravo Marijana i treba da budeš Čobanov. Ja te podržavam”, rekla je Ana, a Popović je odmah dodao kako ni Ana ne koristi prezime svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića.

“Ni Suzana nije Popović, koliko ja znam”, odgovorila je brzo Ana, a Saša je dodao ponosno da je njegova supruga ipak Popović.

“Ja mislim da si ti uplašena i treba ti mentor, koji će da te oslobodi malo tog straha”, rekla je Jelena i potvrdila svoj taster. Viki se dvoumila, ali je ipak odlučila da konkuriše za mentora. Đorđe David je odustao, jer mu se nije dopao odgovor takmičarkinog muža apropo njenog prezimena. Jelena i Marijana su dodale da se on sigurno šalio, ali je Džordž bio uporan. “Ma važi, je l’ ste vi videli kako mu je iskočila žila ke***ra?”, rekao je Đorđe, a Jelena je odmah prokomentrisala kako ne zna koja je to žila.

Popović je odlučio da detaljno objasni šta je Đorđe hteo da kaže, a kada su se svi zgrozili, diva je rekla da su “Zvezde Granda” upravo zbog ovakvih Sašinih izjava gledanije od dnevnika.

Marijana je na kraju između Dženana, Jelene, Ane i Viki odabrala Jelenu za mentora, a kada ju je Popović pitao zašto baš Jelenu, ona je kratko odgovorila zato što je obožava.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,