Marija Čolović – Od života jače i Ili ili – (23. 11.) – deseta emisija
– Od života jače i Ili ili – (23. 11.) – deseta emisija

predstavila se pesmama “Od života jače” Jelene Broćić i “Ili ili” Biljane Sečivanović. U toku druge pesme dobila je panik taster i drugu numeru nije otpevala do kraja.

Popoviću nije bilo jasno zašto je ova devojka dobila panik, a takmičarku je odmah pitao da li nastupa i radi redovno. Marija je dogovorila da redovno peva, a žiri je prokomentarisao da se to i čuje u njenom glasu. “Lakše je naučiti dete da peva, nego formiranog pevača koji već uveliko radi”, objasnio je Bosanac.

Viki je rekla kako bi Šerif mogao da je uzme u svoj tim, jer jedino on sada ima tu mogućnost. Bosanac je dodao da ona živi u Bazelu i da bi to možda bilo nezgodno zbog mentorskih časova, ali je zaključio da to Šerifu ne bi bio problem, obzirom da on živi u Nemačkoj.

“Ma, šta si se ti na mene okomio”, poručio je Konjević Bosancu. Popović je na kraju pitao Šerifa da li će uzeti ovu devojku, a na iznenađenje svih pevač je pristisnuo taster “da” i tako je Marija dobila svog mentora.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,