Marica Đukić – Dani i godine i Nema te žene – (19. 10.) – peta emisija
– Dani i godine i Nema te žene – (19. 10.) – peta emisija

se ovoga puta predstavila pesmama “Dani i godine” Nine Badrić i “Nema te žene” Aleksandre Radović. Marica je dobila glasove od ženskog dela žirija, ali su se Ana i Viki ubrzo povukle, dok je Jelena morala da isključi taster, jer joj je bila mentor u prethodnoj sezoni. Ostao je da svetli samo marijin taster.

Sve oči su bile uprte u Mariju, a Popović je prvo pitao Milija da li bi on radio sa Maricom. “Mislim da ove pesme uopšte nisu za tebe. Imaš energiju, ali je nisi pokazala. Mislim da bi marija bolje radila sa tobom”, poručio je Mili takmičarki.

“I šta sad? Ako je ja ne uzmem ode Marica kući”, rekla je Marija. Na Maricinom licu videla se zabrinutost, ali kada je Marija odlučila da potvrdi svoj glas i uzme je u svoj tim, Marica je počela da skače od sreće.

“Gde ti je muž? Nije valjda da se i on takmiči opet?”, pitala je Marija svoju novu učenicu, a Marica je priznala da je suprug odustao od učešća, jer ga je Marija jednom prilikom toliko izgrdila da je on odlučio da se neće prijavljivati dok ne bude popravio sve greške u pevanju.

Marija je prokomentarisala da je to pametan potez i tim rečima ispratila Maricu sa scene.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,