Manja Marković – Lažem sebe da mogu bez tebe i Lažeš me ljubavi moja (16. 03.) – dvadeset šesta emisija– Lažem sebe da mogu bez tebe i Lažeš me ljubavi moja (16. 03.) – dvadeset šesta emisija

predstavila se pesmama “Lažem sebe da mogu bez tebe” Zorice Brunclik i “Lažeš me ljubavi moja” Snežane Đurišić i Radmile Misić. Kad je završila nastup Ana i Bosanac su tražili da joj se podigne matrica za pola tona i da ponovo pevanje ali se pobunila Marija koja je rekla da to nije fer prema ostalim kandidatima.

Usledilo je glasanje u kome je Manja nagrađena sa četiri “da”. Ipak Saša Popović je odobrio da je ipak čuju deo druge pesme još jednom, a kad je Manja pustila glas dobila je još dva glasa, odnosno ukupno šest glasova.

“Da nije bolesna bilo bi perfektno. Bravo devojčice”, rekla je Snežana.

“To samo pokazuje koliko je njen mentor bio neozbiljan jer nije shvatio da se ova pesma vrti u pet tonova”, rekao je Bosanac i prozvao Viki.

“Deda Paune, ova devojčica i ja smo imale devet časova i vredno smo vežbale”, branila se Viki, a Bosanac je nastavio u svom stilu i rekao kako on ništa nije čuo što su oni vežbali. Međutim na kraju diskusije za Manju su se računala samo četiri glasa koja je dobila još na početku.

izvor: grand

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , ,