Manja Marković – Kaži mi sunce moje i Učinilo vreme svoje – (16. 11.) – deveta emisija
– Kaži mi sunce moje i Učinilo vreme svoje – (16. 11.) – deveta emisija

se predstavila pesmama “Kaži mi sunce moje” Dragane Mirković i “Učinilo vreme svoje” Zlate Petrović. Njeno pevanje dopalo se Bosancu, Nedi i Viki.

Kada se zid otvorio, Viki je prepoznala takmičarku koje je prošle godine bila u njenom timu i nakon toga je isključila svoj taster. Bosanac je prokomentarisao da je njegov glas bio znak podrške i takođe se povukao.

Popović se obratio takmičarki i pitao je zašto je sada pevala folk pesme, kada on zna da ona odlično izvodi pop muziku. Viki se umešala i prokomenatrisala da je Manja pevala i prošla godine folk, što je i Manja potvrdila. “Pa dobro, kaži mi da li si pevala pop ili folk”, bio je uporan Saša, a Manja je ponovo odgovorila da je pevala folk muziku. “Znači, pop”, rekao je Saša, a svi su počeli da se smeju, jer je bilo jasno da se direktor šali. “Aman, Saša, ne nagovaraj devojku. Vidiš da kaže da je pevala folk. Neće dete da laže”, rekla je Viki.

Kada je Bosanac video da je Manja ostala pri svom stavu da peva folk, ponovo je pritisnuo taster i rekao da želi da joj bude mentor zbog njene upornosti i doslednosti. “E, sad ne može. Samo Neda može da je uzme. Nedo, hoćeš li da radiš sa ovom devojkom”, pitao je Popović Nedu. “Ja sam razumela da ti odlično pevaš i pop muziku. Ukoliko bi htela da pevaš folk, onda ču se isključiti i prepustiti te majstoru Bosancu. Ako želiš da pevaš pop, ja bih volela da radim sa tobom”, rekla je Neda.

Popović je još jednom pitao Manju da li želi da nastupa pevajući pop ili folk numere, a Manja se odlučila za folk. Neda je isključila taster i tako je Manja dobila svog mentora, Bosanca.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,