Maja Milutinović i Miroslav Avramović – (13. 04.) – trideseta emisija – duelii – (13. 04.) – trideseta emisija – dueli

Maja se predstavila pesmama “Naša ljubav” grupe Luna i “Šakom o stol” Doris Dragović, dok se Miroslav odlučio za pesme “Jesu l’ dunje procvale” Harisa Džinovića i “Jelena- Ko pogazi seno košeno” Marinka Rokvića. Nakon završenog nastupa žiri je glasao i sa po tri glasa oba kandidata poslao u baraž.

Nakon što je videla rezultat glasanja Jelena se odmah obratila Ani i pitala je zašto je glasala za Davidovu kandidatkinju kada je sve vreme falširala. Popović je prokomentarisao kako je Jeleni odjednom bitno da li je neko falširao, iako je ona prva koja je uvek govorila da nije sve u pevanju. Jelena je izjavila kako žiri bojkotuje njene takmičare, a Marija je prokomentarisala kako je inače Jelenina životna teorija da je drugi bojkotuju. Popović je pitao Viki zašto je dala glas i da je imala mogućnost da ne glasa da li bi uopšte glasala za jednog od takmičara.

“Smatram da je trebalo da glasam. Pevali su korektno i mislim da je momak iz Gospođinaca odlično otpevao prvu pesmu”, rekla je Viki i dodala kako se slaže sa Jelenom da ostali članovi žirija bojkotuju njene takmičare.

Popović nije mogao da veruje da Viki brani Jelenu, a Jelena je izjavila kako Viki odlično čuje i zato je dala glas. Saša nije mogao da prestane da se čudi da je Jelena nakon četiri godine, koliko je u “Zvezdama Granda”, konačno pohvalila Viki.

Maja i Miroslav svoju sreću okušaće u baražu i boriti se za prolazak dalje.

izvor: grand

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , ,