Kristina Kalić – Crni ples i Od Splita do Beograda – (19. 10.) – peta emisija
– Crni ples i Od Splita do Beograda – (19. 10.) – peta emisija

(23) dolazi iz Knjaževca i predstavila se pesmama „Crni ples“ grupe „Okrobar“ i „Od Splita do Beograda“ od Viktorije. Odmah sa prvim taktovima dobila je glas od Đorđa Davida kao podrška rokenrolu, a nakon toga usledio je i znak odobravanja od Ane Bekute.

Na kraju nastupa Bekuta je povukla svoj glas, a na iznenađenje svih isto je učio i Đorđe. On je istakao da ne može da prihvati da se u takmičenju pevaju uglavnom iste pesme, kao i da prehlada nije opravdanje za loš nastup.

– Tonalitet je vrlo sumnjiv, sve mi to deluje na mišiće. Ne mogu da prihvatim bolest jer sam sa temperaturom 40 izlazio na scenu. Bez ljutnje, nemam hrabrosti da se ove godine upustim da radim sa tobom- pojasnio je Đorđe što je posebno iznenadilo Sašu Popovića, koji je bio siguran da će Kristina biti u njegovom timu.

S obzirom da nije dobila nijedan glas, takmičarka je krenula da izlazi sa scene, ali ju je Viki Miljković u poslednjem trenutku spasla.

– Meni je žao da pustim ovu devojku. Ne zaslužuje da ide kući, bolesna je. Stvarno ne zaslužuje da ispadne – rekla je Viki i prihvatila je u svoj tim.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,