Karlo Horvat i Aleksandar Gute Marinković – (25. 05.) – trideset šesta emisija – dueli
i – (25. 05.) – trideset šesta emisija – dueli

Karlo se predstavio pesmama “Mogli smo sve” Saše Kovačevića i “Ko nam brani” Petra Graša, dok je Aleksandar odlučio da otpeva pesme “Majsko sunce” Zdravka Čolića i “Ja bih da pevam još malo” Dejana Cukića. Žiri je glasanjem oba momka poslao u baraž.

“Prvu pesmu si otpevao jednolično, nije bilo onog flaha koji postoji u originalu. Druga pesma je bila dobra”, rekao je Bosanac prvom kandidatu.

“Ja sve suprotno od Bosanca. Meni tako prija tvoja boja glasa i mislim da ti je prva pesma baš legla. Gute, nijedan triler nisi pogodio u prvoj pesmi i ponovo ti se dešava ista situacija koju si imao u prošlom krugu”, poručio je Đorđe drugom takmičaru, dok je Ana sve vreme dobacivala da roker nema pojma šta priča i da pokušava da se opravda, jer nije dao glas njenom kandidatu.

“U redu je, koleginice. Hvala ti na ovim rečima”, odgovorio je sarkastično David Ani, a onda nastavio da objašnjava Aleksandru šta još nije valjalo u njegovom nastupu. “U drugoj pesmi si sve promašio. Ta pesma nije za radovanje, jer je Cukić otpevao od muke. Ta pesma služi za ubeđivanje. Držao si vrat gitare sve vreme u istom položaju, jer ne znaš ni kako se drži gitara. Da li sviraš gitaru uopšte? Imaš li dozvolu za nju?”, govorio je Đorđe Alekandru.

“Gute, nemoj da mu klimaš glavom dok te kritikuje. Đorđe se sada toliko izlupetao i ogrešio o tebe. Narod će mu se smejati”, bila je besna Ana.

Marija je pohvalila oba takmičara i dodala da i jedan i drugi apsolutno zaslužuju mesto u šestom krugu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2018-2019

Tagovi: , , , ,