Jovana Raičević – Dodiri od stakla i To – (23. 11.) – deseta emisija
– Dodiri od stakla i To – (23. 11.) – deseta emisija

ima 26 godina, dolazi iz Podgorice i odličila je da se bori pesmama “Dodiri od stakla” Nine Badrić i “To” Doris Dragojević.

Prvo “da” dobila je od Karleuše i Đorđa Davida, koji su konstatovali da ima ogromnu tremu, dok je Bosanac dodao da Jovana nema pojma da peva. Ipak, takmičarka je na kraju dobila i glas od Konjevića, a Đorđe nije želeo da glasa jer mu se nije dopala njena energija.

– Kada sam te video, skontao sam da bih s tobom mnogo vremena izgubio – rekao je Đorđe, a kontrirala mu je Karleuša koja je doadala Jovana ima lepu boju glasa, kao i da joj je prijalo da je sluša.

Međutim, kada je čula da je Crnogorka, diva se oduševila, pa je počela da komentariše Crnogorce, ali ju je prekinula Snežana Đurišić .

– Sneki, nemoj da se plašiš, neću ništa loše da kažem – poručila joj je JK, a zatim nastavila – Nekako su mi Crnogorci kao Saša Popović, mali, nervozni. Na njima onako sve piše, oni vole da se vidi lova na garderobi, kao kod Saše, da pršti bogastvo, ali Crnogorke su mudre!

Njene reči nasmejali su sve u studiju, ali učinile da Jovana baš divu odabere za svog mentora.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,