Jovana Milojević – 11 i Zbunjena – (23. 11.) – deseta emisija
– 11 i Zbunjena – (23. 11.) – deseta emisija

se predstavila pesmama “Jedanaest (11)” Marije Šerifović i “Zbunjena” grupe Negativ. Glasove je dobila od Ane, Marija i Đorđa.

“Mislim da bi ti mogla da uspeš ovde, ali za jedno dve, tri godine. Ovde će se pojaviti pop pevačice, a neke su se već pojavile, sa kojime nećeš moći da se boriš”, rekla je Marija i povukla svoj glas.

“Čovek kada te sluša ne može da ti ne da glas. Čuje se da si muzikalna i talentovana, ali moralo bi mnogo da se radi sa tobom, jer si neiskusna”, objasnila je Ana i pitala Đorđa da li možda on želi da je uzme, jer bi se ona najrađe povukla.

“Nemojte vi da se dogovarate tako. Ako ti hoćeš da je uzmeš, ja neću i slično”, rekao je Popović. “Mislim da boljeg pedagoda za ovu devojka osim Đorđa nemamo”, prokomenatrisala je Jelena, a Ana je u tom trenutku isključila svoj taster.

“Drago mi je što su se ostali povukli. Ja volim što si ti mlada i ja se u tim situacijama posvetim maksimalno. Obećavam ti da, ako ne potpišeš ugovor za “Grand”, da češ sledeće godine moći bar da odeš kod Marije u tim”, rekao je Đorđe. “Pusti ti Mariju”, brzo je odreagovala Marija, a Jelena se našalila da će možda sa Marijom raditi u Los Anđelesu sledeće godine.

“Možda ćemo zajedno peći roštilj”, dodala je Marija kroz osmeh.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,