Jovana Marković – Ja živim za to i Pet godina voljena – (05. 10.) – treća emisija– Ja živim za to i Pet godina voljena – (05. 10.) – treća emisija

iz Soko Banje je otpevala pesme ,,Ja živim za to’’ Alegro benda i ,,Pet godina voljena’’ Marine Živković. Jovanina podrška u bekstejdžu rekla je da se Jovana bavi pevanjem profesionalno i da bi volela da za mentora dobije Viki, Jelenu ili Anu.

Tokom izvođenja druge pesme dobila je “da” od Bosanca i Viki. Jelena Karleuša je odmah na početku prve pesme rekla kako kandidatkinja nema energije, a nakon završenog nastupa imala je komentar vezan za drugu pesmu.

,,Retkost je da neko otpeva jednu ovako dobru pesmu, ovakav hit, na ovako smarački način, da sam morala da sednem’’, odbrusila je Jelena i dodala kako joj je energija kao “pred vađenje zuba”.

Viki je svoj glas potvrdila uz reči ,,Podrška narodnjacima’’ , na šta se i Bosanac složio jer oboje smatraju da se jako mali broj kandidata u poslednje vreme odlučuje za narodne pesme.

Gostujući član žirija, Sale iz Tropiko benda pohvalio je Jovaninu boju glasa ali mu je nešto falilo da bi joj dao svoj glas. Na kraju je Jovanu odabrala Viki da joj bude mentor.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,